Stray Mind

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Život

Viem, že ma práve teraz, moc dobre počuješ,pokojne zavri svoje oči, nech ma aj cítiš.Máš polená pod nohou, všetci ťa chcú 'zničiť,pritom fakt nemôžu tvoju silnú bolesť cítiť.Hovoríš len čistú pravdu a oni počuje len lož.Neprestanú nikdy veriť, svoju hrdosť si stráž.Je vážne strašne ťažký, učiť slepých vidieť.Je asi strašne ľahký, nútiť sa ľudí hanbiť,za farbu svojou kože a za tvar svojho tela,za svoje oči, za mamu, ktorá ťa porodila.Ľuďom už stačí málo, aby si im vadil.Daj hlavu hore aj ja som si to často zažila.Stačí keď si vážiš sám seba a svoju dušu.Nič ťa už nezastaví, cítim, ako ti srdce tlčie.Viem, že máš sen byť šťastný a lietať.Príde tvoj čas, budeš voľný, budeš dýchať.Ja mám bielu tvár,ale teba Boh namaľoval čiernym tušom.
Môj je biely štít, teraz je taky tvoj,tak skús svetu trochu veriť viac.Aj keď život nás dvoch skúša,naše túžby majú strach, strach,a tak pri mne stoj s čiernou slzou na riasach.
Niekedy sa cítiš sám hmm .. je nás viac,chcel by si odletieť do neba, navždy preč.Pekne sa uvoľni a zakrič z plných pľúc,nič ma už nezničí, povedz si vôbec nič.Život je ťažký, to preto aby si si ho vážil, zdvihni hlavu hore aj cez to čo si zažil.Pýtam sa ťa kde vlastne žijem,veľmi rád by som  to pochopila,počúvaš od mala, že je hriech že si sa  narodil? Vidím ťa kľačať, tak vstaň, daj hlavu hore.Spoločne teraz stopneme tu dlhú nočnú moru.
Život nie je zlý len sa tak niekedy tvári,pravda zvíťazí, trpieť budú klamári.
Ver mi niekedy sa stáva z kalnej vody sladké víno,
dám ti svoje slovo ako, že moje meno je Stray Mind.Daj Hlavu hore musíš sám v seba veriť, viem že anjel tvoj ťa neprestane strážiť. Boh je tu s tebou! Ona ťa bude naveky milovať takého akým si ! Tak poďme spolu s Bohom zmeniť svet a svoj život k lepšiemu ! Nečakajme na to,kedy sa zrútime! Boh bude v každej situácii s nami,nie je sa čoho báť. On je pravda a svetlo,kto bude v neho veriť a plniť jeho vôľu a prikázania,bude ŽIŤ NAVEKY! Poďme tým ničiteľom života ukázať,že sa ich nebojíme a s Bohom zvládneme aj nemožne. Neskrývajme sa už viac ! Pozdvihnime oči k Nebu a napriek vodám,čo sa budú na nás valiť,napriek túžba,čo sa budú rúcať,nech naša chvála znie a srdce vyznáva: Nech znie dnes  pieseň nová,zdvihni ma Bože k nebu znova,nech počujem zas slová pravdivé. Veď ma do hlbín k tebe do tvojej lásky Pane,nech horím vášňou ako prvý krát!

život | stály odkaz

Komentáre

  1. WAU
    Dokonalosť! ❤❤ niektoré veci netreba prehliadať..a možno prostredníctvom tvojich článkov otvoríš oči nejednému človeku..
    publikované: 10.08.2017 10:01:36 | autor: Gabriellecupcake (e-mail, web, autorizovaný)
  2. rôznorodosť
    boh to nie je iba slovo - v mnohých prípadoch je to preklenúť ťažké rozhodnutia. Mnohí si pomáhajú ofajčami a potom to tu tak zle vyzerá.

    Neuľahčuj! (si život a iné)
    publikované: 11.09.2017 12:41:49 | autor: marek (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014